Tradicionalna Kafa

Moment

Mešavina kafe punog ukusa i intenzivne arome. Punom ukusu doprinosi specifičan tehnološki postupak proizvodnje prilagođen upravo ovoj mešavini. Tokom prženja, kao prve faze proizvodnje, posebna pažnja se posvećuje formiranju intenzivne arome koja proističe iz arabike, kao i stvaranju idealnog balansa svih kafa u ovoj izvanrednoj mešavini.

Poruči

Minas

Mešavina brazilske Rio Minas arabike i odabranih sorti afričkih i azijskih robusta prženjem razvijaju prepoznatljivu aromu svima omiljene tradicionalne kafe.

Poruči

Strong

Strong karakteriše mešavina koja daje kafu snažnog ukusa i potpuno specifične arome po kojoj je ovaj proizvod prepoznatljiv. Mešavina arabika zaslužna je za aromu, dok se prepoznatljiva jačina ove kafe dobija odabirom posebnih sorti robusta i specifičnim načinom prženja.

Poruči

Green Active

Mešavina brazilske Rio Minas arabike i odabranih sorti afričkih i azijskih robusta prženjem razvijaju prepoznatljivu aromu svima omiljene tradicionalne kafe.

Poruči

3 sec 2 1 Black

Doncafé 3 sec 2 1 black je novi, jedinstveni proizvod u kesicama od 8 grama. To je jedina 100% domaća kafa za brzu i laku pripremu, bez dodatka instant kafe. Posebna mešavina pržene i mlevene arabike i robuste, punog ukusa i fino izbalansiranih aroma, namenjena je brzoj i lakoj pripremi. Sve što je potrebno da uradite je da sadržaj kesice Doncafé 3 sec 2 1 black prelijete vrućom vodom i uživate u najlepšim aromama omiljenog napitka.

Doncafé 3 sec 2 1 black – approved by džezva!

Poruči

Single origin Uganda

Doncafé Single Origin Uganda je premium 100% arabika ukus. To je pržena mlevena kafa, jedinstvenog geografskog porekla sa plantaža Ugande, koju odlikuju cvetne arome, gusta tekstura, slatko čokoladni ukus i poželjno blaga vinska kiselost, koja je karakteristična za kafe ovog područja.

Iako nema izlaz na more jer se nalazi u središnjem delu afričkog kontineta, Uganda je zemlja u kojoj izvire reka Nil, a u njoj se nalazi i Viktorijino jezero, drugo po veličini u svetu.

Na planini Elgon, prema granici sa Kenijom, smeštene su male farme koje proizvode specijalna zrna oprane arabike. Stabla u ovoj regiji gaje se na nadmorskoj visini od 1600 do 1900 metara, a stabljike banana koja rastu pored njih u potpunosti im prave prirodnu senku. Uganda najviše izvozi kafu i pamuk.

Poruči

Single origin Brazil

Single Origin Brazil je arabika jedinstvenog geografskog porekla sa plantaža Mogiana regije na jugu Brazila, koja važi za jedno od najpoznatijih područja za uzgajanje kafe. Nadmorska visina od 1200 metara, blagi klimatski uslovi i vulkansko zemljište daju plod kafe koji karakteriše izražena slatkoća. Punoća arome ove kafe postiže se nakon branja tokom perioda sušenja. Zrna kafe ostaju u dužem kontaktu sa suncem, a dobijena kafa obiluje punim, slatkim aromama oraha, čokolade i meda.
Ova ekskluzivna arabika donosi vam sladak ukus i egzotiku Brazila u šoljici kafe.

Choco Vanilla

Doncafé Choco Vanilla, za jutra mirisna i fina. Savršeni spoj pažljivo izbalansirane mešavine kafe, punog ukusa, najfinijeg kakao praha, neodoljive arome čokolade i slatkih nota vanile, koji u srca unosi toplinu, raskošnu aromu i čarobni miris praznika. Srećna vam bila Choco Vanila.

Poruči

Selection

Mešavina arabika Južne i Centralne Amerike i robusti odabranog porekla daju proizvod jedinstvene, intenzivne arome i izražene punoće. Ovaj jedinstveni blend se konzumira kao tradicionalna kafa, a može se kupiti u zrnu ili samleti na licu mesta, kako bi se sačuvala njena svežina i idealan miris. Dostupna je samo u odabranim kafeima, kafeterijama i restoranima.

Adresa

Miloša Obilića 41, 22310 Šimanovci, Srbija

Fax

022/40 80 68, 022/40 80 67
Sertifikati
©2023 | Strauss Adriatic | All Right Reserved.
crossmenu