Dobrodošli u Doncafé

Strauss Adriatic

„Strauss Adriatic” posluje u okviru multinacionalne kompanije „Strauss Coffee”, koja je od 2005. godine vlasnik brendova Doncafé i C kafa.

Strauss Coffee B.V. je deo kompanije specijalizovan za proizvodnju kafe i peta je po veličini kompanija na svetu po prometu sirove kafe. „Strauss Coffee” posluje u 10 različitih zemalja širom planete, sa paletom od preko 16 vrsta brendova i više od 6.000 zaposlenih. To je svrstava u jednu od top deset kafe kompanija u svetu. U Brazilu, najvećem svetskom proizvođaču kafe, „Strauss Coffee” ima četiri fabrike i zauzima vodeću poziciju na tržištu maloprodaje.

Od 1991. godine, kompanija „Strauss Coffee” proširuje poslovanje putem organskog rasta, preuzimanja i partnerstava. Lokalni timovi imaju podršku stručnjaka iz sedišta kompanije u ključnim oblastima, od nabavke sirove kafe u Švajcarskoj, preko korporativnih finansija i istraživanja i razvoja u Izraelu, do preuzimanja i spajanja, ljudskih resursa, strateškog marketinga i inovacija u Holandiji.

„Strauss Adriatic” (Doncafé) fabrika jedna je od 14 proizvodnih jedinica „Straus Coffe-ja” koje snabdevaju 15 tržišta kafe širom sveta. „Strauss Adriatic” druga je kompanija po veličini na maloprodajnom tržištu kafe u Srbiji (Doncafé i C kafa) i vodeći lokalni brend kafe na HoReCa tržištu.

Nudimo širok asortiman proizvoda, uključujući prženu i mlevenu kafu, instant kafu, espresso, mikseve i kafu od celog zrna za uživanje kod kuće, na poslu, u kafićima, restoranima i hotelima. Nastavljamo da razvijamo poslovanje i brendove kako bismo što većem broju ljudi širom sveta ponudili doživljaj kafe autentičnog lokalnog ukusa.

www.strauss-group.com

Adresa

Miloša Obilića 41, 22310 Šimanovci, Srbija

Fax

022/40 80 68, 022/40 80 67
Sertifikati
©2023 | Strauss Adriatic | All Right Reserved.
crossmenu