Politika firme

NAŠE VREDNOSTI SU UGRAĐENE U SVE ŠTO RADIMO, A MANIFESTUJU SE KROZ:

KVALITET
Težimo stalnom zadovoljavanju potreba potrošača pružajući im visoko kvalitetne i bezbedne proizvode.

POSVEĆENOT
Ambasadori našeg znanja, posvećenosti i ljubavi prema kafi su naši zaposleni, koji su neizmerna vrednost naše kompanije. Prema njima se ophodimo sa poštovanjem, poverenjem i pravednošću.
Radimo sa odlučnošću, odgovorno i posvećeno, ulazeći u izazove i neprestano istražujući nove ideje.


INTEGRITET
Tretiramo naše konkurente sa poštovanjem, takmičimo se fer, kao složan tim i sa ciljem da svakim danom budemo sve bolji.

ODGOVORNOST I SARADNJA
Obezbeđujemo elemente efektivnog sistema upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu, sprečavamo povrede i loše zdravlje radnika i obezbeđujemo bezbedno i zdravo radno okruženje.
Opredeljeni smo ka zaštiti životne sredine i konstantno težimo smanjenju potrošnje svih prirodnih resursa koje koristimo, preuzimamo krajnju odgovornost za efektivnost sistema menadžmenta životnom sredinom.
Osiguravamo bezbedan proizvod održavanjem, ažuriranjem i stalnim poboljšavanjem sistema.
Kao poslovne partnere, dobavljače sirovina i repromaterijala, izvođače radova i ostale spoljne saradnike, biramo kompanije koje u svom radu primenjuju istu politiku prema proizvodima, zaposlenima, zaštiti zdravlja i bezbednosti na radu kao i zaštiti životne sredine.
Opredeljeni smo da svoje aktivnosti uskladimo sa očekivanjima svih relevantnih zainteresovanih strana u svim segmentima svog delovanja.
Mi smo socijalno odgovorna kompanija koja se stara o svojim zaposlenima, potrošačima, klijentima, partnerima, dobavljačima, lokalnoj i celokupnoj zajednici.


Postavili smo ambiciozne ciljeve u ovoj oblasti, a pokazatelji našeg rada su četiri ključna indikatora:
• smanjenje komunalnog otpada
• smanjenje potrošnje vode
• smanjenje emisije gasova staklene bašte
• potrošnja energije
Sertifikati

Adresa

Miloša Obilića 41, 22310 Šimanovci, Srbija

Fax

022/40 80 68, 022/40 80 67
Sertifikati
©2023 | Strauss Adriatic | All Right Reserved.
crossmenu