img esspreso
Espresso

Zrno

Doncafé Espresso

Mesavina kafe u zrnu napravljena pažljivim balansiranjem afričkih robusti, dobijenih posebnim postupkom prerade, i opranih arabika Južne i Centralne Amerike, koje joj daju specifičnu aromu meda i svežeg voća.

Kafa punog ukusa, postojane kreme, idealna za sve espreso napitke. Pakovanjem u inertnoj atmosferi, kafa je je zaštićena od svih nepoželjnih uticaja spoljašnje sredine. Jednosmerni ventil, apliciran na pakovanje, osim dodatne zaštite omogućava i da se oseti neodoljivi miris savršeno pečene kafe.

Doncafe Barista espresso crema

Stvorenu pažljivim odabirom ručno branih arabika Centralne Amerike i Brazila i najkvalitetnijih zrna robuste, ovu kafu karakteriše sveža, slatka i cvetna aroma, prožeta ukusom suvog voća. Intenzivnog je mirisa i daje espreso savršene kreme, svojstvene mešavinama sa dominantnim sadržajem arabike.

Pakovanjem u inertnoj atmosferi, kafa je je zaštićena od svih nepoželjnih uticaja spoljašnje sredine. Jednosmerni ventil, apliciran na pakovanje, osim dodatne zaštite omogućava i da se oseti neodoljivi miris savršeno pečene kafe.