Srbijom se ponosimo poklone vam donosimo!

Doncafé nagradna igra “Kafa za medalju” počela je u svim maloprodajnim Delhaize objektima i trajaće do 07. avgusta 2021. godine!
Pravo na učešće ostvaruje svaki kupac kupovinom minimum 200g Doncafé proizvoda na jednom fiskalnom računu, u bilo kom Shop&Go, Tempo, Tempo Express, Maxi i Mega Maxi objektu.

Sve što je potrebno jeste da kod sa nefiskalnog dela računa pošaljete SMS-om na broj 2222, sačuvate račun i sačekate izvlačenje!

Svakoga dana biće podeljenje 22 pojedinačne nagrade, svake nedelje 12 nagradnih paketa, a glavne nagrade, 15 kompleta sportske opreme, biće dodeljeni po završetku nagradne igre. Sve nagrade, među kojima su duksevi, majice, rančevi, torbe i papuče, su iz zvanične kolekcije Olimpijskog tima Srbije.

Donacafé kafa je od 2018. godine zvanični sponzor Olimpijskog tima Srbije, pa je i ova nagradna igra još jedna u nizu brojnih aktivacija kojima Donacafé podržava naše najuspešnije sportiste koji će se boriti za olimpijska odličja na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju.

Opremi se i navijaj za #TeamSerbia! #StraussAdriatic #Doncafé #ljubiteljikafe

Za više informacija možete posetiti sajt: www.kafazamedalju.rs

Srećno!

Izvor: BIZLife

Foto: Promo