Provedite najlepši 1. maj do sada

Prvi maj je proglašen Međunarodnim praznikom rada 1886. godine u Čikagu, a danas je jedan od najrasprostranjenijih praznika u svetu, s obzirom na to da se slavi u više od 150 zemalja. Kod nas je prvi put obeležen 1893. godine u Beogradu i jedan je od najpopularnijih praznika širom zemlje.

Prvi maj je idealna prilika da uživamo sa prijateljima u prirodi, dok spremamo roštilj uz muziku i gledamo najmlađe i kućne ljubimce kako slobodno trče po polju. Ljubitelji sportskih aktivnosti se mogu videti sa reketima za badminton ili odbojkaškom loptom, a oni koji više vole da se odmaraju na ćebencetu postavljenom na travi, uglavnom igraju omiljene društvene igre. Povremeno neko ode i u šetnju, bez žurbe, pa usput iskoristi priliku da ubere šareno prolećno cveće. Za Prvi maj svako može da pronađe aktivnost koja mu odgovara i da proslavi ovaj dan kako voli.

Zanimljivo je da, bez obzira na to što se budimo u cik zore kako bismo obeležili prvomajski uranak, tokom čitavog dana ostajemo raspoloženi i veseli. Tome doprinosi buđenje uz prelepu prirodu i ispijanje prve jutarnje kafe u posebnoj atmosferi. Zbog toga je, od svih stvari koje treba poneti na uranak, neizostavna domaća kafa koja će držati okupljeno društvo budnim i dobrog raspoloženja.

Pravo rešenje za ovu priliku je Doncafé 3 sec 2 1 black – jedinstveni proizvod u kesicama od 8 grama koji sadrži 100% domaću kafu za brzu i laku pripremu, bez dodatka instant kafe. Sve što je potrebno da uradimo je da sadržaj kesice Doncafé 3 sec 2 1 black prelijemo vrućom vodom i uživamo u fino izbalansiranim aromama posebne mešavine arabike i robuste.

Svake godine, Prvi maj predstavlja poseban datum u kalendaru, kada imamo priliku da se opustimo u prirodi koja je naročito lepa u proleće. Gde god da ga obeležavamo, za sve ljubitelje kafe pravo rešenje za taj dan je Doncafé 3 sec 2 1 black, koji doprinosi većem ugođaju. Dišite punim plućima, upijte u sebe prolećnu energiju, ali ne zaboravite da čuvate okolinu u kojoj boravite i, na kraju dana, pokupite stvari koje su ostale iza vas, kako biste i nadalje uživali u krajoliku. Srećan vam 1. maj!

Izvor: CITY Magazine