NEKA VAM DOM ZAMIRIŠE NA PRAZNIKE UZ DONCAFÉ CHOCO VANILLA!

Praznici nam se bliže. Kao i prethodne, i ove godine ćemo da ih proslavimo drugačije. Globalna pandemija je uticala na to da se manje viđamo i da prazničnu euforiju doživimo uz malo manje uzbuđenja, iako se unapred radujemo zajedničkim trenucima sa onima koje volimo. Tradicionalno pred Novu godinu, Doncafé svoje džezvere obraduje novim, prazničnim šoljicama koje sa nestrpljenjem iščekujemo. Iznenade nas i novim ukusima, pa nam tako posle Choco café, Nougat café i Doncafé kakao&cimet café ove godine stiže Doncafé Choco Vanilla! Dok polako počinjemo sa pripremom poklona za svoje najdraže, nova kombinacija ukusa za hladna zimska jutra nas pokreće da dan započnemo uz šoljicu domaće kafe. Choco Vanilla nam donosi jačinu i specifičnu aromu kafe u harmoniji sa punoćom kakao praha, aromom čokolade i slatkim notama vanile, pravi praznik i za naša čula, a na nama je da vreme sa dragim osobama podelimo uz trenutke dva zadovoljstva spojena u jednu, novu Doncafé šoljicu. Čarobna kombinacija čokolade i vanile u prazničnoj šoljici, doneće nam novo iskustvo u ispijanju omiljenog crnog napitka, ulepšaće početak dana i u svaki dom uneti autentičnu atmosferu. Sve će zamirisati na praznike i ugrejaće nas za zimske dane. Praznično opuštanje može da počne!

Domaća kafa sa ukusom čokolade i vanile savršen je novogodišnji dar za sve nas ljubitelje kafe i zato je Doncafé i ove godine pripremio originalan poklon zbog kog će nam ovi praznici ostati u posebnom sećanju, Doncafé Moment 200g + Doncafé Choco Vanilla 200g, novi ukus iz limitirane serije, uz poklon šoljicu. Motiv darivanja na šoljici asocira na praznike, omiljeno vreme kada biramo poklone i savršeno će upotpuniti uživanje u omiljenom napitku. Obradujmo i svoje najdraže originalnim poklonom koji će učiniti da im ovi praznici budu jedinstveni, uz pravu prazničnu atmosferu.

Za sve vas koji uživate u mešavini kafe punog ukusa i intenzivne arome, pripremili smo još jednu kolekciju, Doncafé Moment 2x200g uz prazničnu šoljicu kao poklon.  Kolekciju čine četiri različita dizajna kutija elegantnog izgleda upakovanih kao novogodišnji poklon i dva različita dizajna šoljica. Savršen dar za ispod jelke!

Mi smo sebe zamislili kako sedimo ispred jelke i uživamo u ukusu Doncafé Choco Vanilla iz novih šoljica! A vi?

Čarobna zima, mirisna i fina, srećna nam bila Doncafé Choco Vanilla!

Izvor: PROGRESSIVE