Kapsule

Espresso di barista

Doncafé Espresso di Barista sadrži sve što se od vrhunskog espressa i očekuje: savršen balans, jačinu, intenzivnu aromu i stabilnu kremastu penu. Jedinstvene, delikatne arome naših kafa postižemo pažljivim izborom sirovina i najsavremenijom tehnologijom prženja kafe. Saznajte više na: www.espressokafa.com.

Poruči

Espresso cremoso

Slatka i gorka mešavina kafe napravljena je od 100% zrna arabike sa osnovom plantaža Brazila koju dopunjavaju odabrana zrna Salvadora, Gvatemale i Kolumbije. Doncafé Cremoso je osnova za sklad snažnih ukusa, sa nežnim nagoveštajem lešnika. Dobijeni espresso ima punu, gustu, zlatno-smeđu penu. Saznajte više na: www.espressokafa.com.

Espresso intenso

Ljubitelji jakog espressa uživaće u pravom ukusu, zanosnom mirisu i postojanoj kremi svog omiljenog napitka. Mešavina za pripremu napitka jake i postojane pene, intenzivnog ukusa i prijatne arome. Za ljubitelje jakog espressa, ali i za one koji uživaju u specijalitetima sa mlekom – cappuccino, café latté, café macchiato… Preporučljivo za vending mašine. Jedinstvene, delikatne arome naših kafa postižemo pažljivim izborom sirovina i najsavremenijom tehnologijom prženja kafe. Da bi se osigurala svežina, proizvod se pakuje hermetičkim zatvaranjem u inertnoj atmosferi. Jednosmerni ventil apliciran na pakovanju omogućava oslobađanje gasova nakon prženja u spoljašnju sredinu i pruža izvanrednu priliku da osetite savršeni miris Doncafé espressa. Saznajte više na: www.espressokafa.com.

Adresa

Miloša Obilića 41, 22310 Šimanovci, Srbija

Fax

022/40 80 68, 022/40 80 67
Sertifikati
©2023 | Strauss Adriatic | All Right Reserved.
crossmenu