ISPRIČAJTE NAJTOPLIJE PRIČE UZ DONCAFÉ!

Šoljica prave domaće Doncafé kafe već više od 20 godina pruža dodatni podstrek za uživanje u svim slastima odgajanja dece.

Šoljica prave domaće kafe u kojoj se krije, ne samo pokretač jutarnje energije, nego i ceo svet koji nas okružuje, prijateljski razgovori, porodična planiranja, putovanja, svet dečije mašte, kulinarski specijaliteti, mora da ima pravu meru za sve kako bi naš život bio izbalansiran.

Našli smo se u nebrojenim situacijama kada smo u porodičnom okruženju, među pravim ljubiteljima kafe, razmenjivali priče o svakodnevnim malim i velikim, a i slatkim mukama uz šoljicu prave domaće kafe, a zajednička osobina tim dvema aktivnostima je toplina – ona toplina koju osetimo u trenucima kada zakuvamo džezvu kafe, sipamo je u šoljicu i prinesemo usnama, a srce nam dodatno zagreje porodični sastanak na kojem se  nađe i neki mališan koji svojim istraživačkim duhom pokušava da dodirne tu istu šoljicu i vrti se oko nje pa mu onda kroz roditeljsku šalu kažemo da će mu izrasti rep i brkovi ako je proba.

Dečije igrarije, sveprisutna pažnja, ljubav, toplina i još mnogi atributi koji obeležavaju vreme odgajanja dece, zahtevaju puno odricanja i vremena, ali su i najlepši period života. U takvim momentima potrebno je sačuvati i prijateljske odnose pa se kao dobro rešenje nudi pozivanje najbližih prijatelja na kafu kod kuće da vide slatko detence ili dečicu i da progovore nekoliko reči sa iscrpljenim roditeljima koji su trčali ceo dan za njima. Tada počinju neverovatne priče o doživljajima i avanturama roditelja sa decom i  razmenjivanje iskustava.

Komšijska atmosfera je, takođe, ono što budi sećanja. Svi znamo bar neke priče ispričane uz šoljicu kafe kod najbližih komšija. Roditelji su nas svuda vodili sa sobom pa smo u nekim momentima bili primorani da slušamo razgovore odraslih i da provodimo vreme sa svojom omiljenom igračkom u svetu maštarija dok nas ne pozovu da krenemo kući.

Kafa je postala neizostavni deo našeg svakodnevnog života, a to sa jedne strane podrazumeva i najveći roditeljski izazov – vaspitavanje dece. Potrebno je da u tim momentima nađete pravu meru kafe kako biste ispratili mališane koji imaju neverovatnu energiju i bar donekle izjednačite svoju energiju sa njihovom. Tada vam može pomoći jubilarna šoljica prave domaće Doncafé kafe, koja već više od 20 godina pruža dodatni podstrek za uživanje u svim slastima odgajanja dece. Nije bitno da li uživate u kafi na dečijem igralištu ili ste na kafi kod kuće sve opcije su prisutne jer vam Doncafé porodica pruža mogućnost da ih koristite kako bi užitak bio dugotrajan.

Izvor: Detinjarije