Čoko kafa

Duh zimskih praznika je jedan od najlepših momenata u toku godine. Spremamo se da ispratimo staru i dočekamo novu, a u nadi da će svaka sledeća biti bolja od prethodne. Okupljanja sa najbližima su izraženija u ovom periodu i lepota magije darivanja nas sve uveseljava!

Tradicionalno pred Novu godinu, Doncafé svoje džezvere obraduje novim, prazničnim šoljicama koje sa nestrpljenjem iščekujemo. Iznenade nas i novim ukusima, pa nam tako posle Choco caféNougat café i Doncafé kakao&cimet café ove godine stiže Doncafé Choco Vanilla, pažljivo izbalansirana mešavina pržene kafe u kombinaciji sa najfinijim kakao prahom i neodoljivom aromom čokolade i slatkim notama vanile, idealna za sve prave ljubitelje kafe i opuštanje u prazničnoj atmosferi.

Doncafé je i ove godine pripremio originalan poklon zbog kog će nam ovi praznici ostati u posebnom sećanju, Doncafé Moment 200g + Doncafé Choco Vanilla 200g, novi ukus iz limitirane serije, uz poklon prazničnu šoljicu.

Za sve vas koji uživate u mešavini kafe punog ukusa i intenzivne arome, pripremili smo još jednu kolekciju, Doncafé Moment 2x200g uz prazničnu šoljicu kao poklon. Kolekciju čine četiri različita dizajna kutija elegantnog izgleda upakovanih kao novogodišnji poklon i dva različita dizajna šoljica. Savršen dar za ispod jelke!

Saznajte više na linku.

Sertifikati
©2023 | Strauss Adriatic | All Right Reserved.
crossmenu