Apsolutno zadovoljstvo za vaša nepca – doživite praznike za pamćenje uz Doncafé Choco Vanilla

Kad ujutru otvorimo oči, šta je to prvo na šta najčešće pomislimo? Kafa. Postoji li lepši miris od tople jutarnje kafe – tog intimnog trenutka koji nas razbudi na najlepši mogući način, dajući nam snagu za predstojeće dnevne poduhvate? A sad zamislite tu okrepljujuću aromu u toku radosne praznične atmosfere. Čavrljanje u ušuškanom ambijentu sa ukućanima i prijateljima, sijanje lampica sa raskošne jelke, novogodišnje pesme koje odjekuju u pozadini i – šoljica kafe. Divno, zar ne? Treba li nam nešto više?

Ispijanje kafe za vreme novogodišnje euforije treba da postane poseban vid slavlja. Nakon celodnevnog igranja, grudvanja i sankanja sa decom po snegu, šta je to što vas razveseli kad pomislite na odlazak kući? Opet – kafa! Da, ovaj topli napitak predstavlja neizostavni deo naše svakodnevice koji nas osvežava, relaksira, isceljuje.

Zato, dragi džezveri, predstavljamo vam jedinstvenu aromu koja će bez sumnje upotpuniti novogodišnju čaroliju vašeg doma, a ona se ogleda u ukusu Doncafé Choco Vanilla – ultimativnom prazniku za vaša čula!

PRAZNIK U MALOM

Doncafé nas svake godine tradicionalno obraduje sa novim ukusima, pa nakon Choco, Nougat i Kakao & cimet café, imamo priliku da uživamo i uz Doncafé Choco Vanilla, koja pleni svojevrsnom harmonijom između pažljivo izbalansirane mešavine pržene kafe i punoće kakao praha, arome čokolade i slatkih nota vanile. Doncafé Choco Vanilla budi iskonski unutrašnji mir i osećaj da pijete praznik u malom, a ima li potpunijeg užitka nego kad vam se u tome pridruže i drage osobe sa kojima ćete podeliti iskustvo? Da, ništa ne bi bilo kompletno bez naših voljenih koji su uvek uz nas. Kafa sa partnerom, kafa sa drugaricom, kafa sa komšinicom – yes, please! Doncafé Choco Vanilla savršeno ide u kombinaciji sa čokoladnim kolačićima i čajnim kolutićima, stvarajući apsolutno zadovoljstvo za naša nepca. A kada je sipate u novu prazničnu šoljicu – svaki dom će zamirisati na Novu godinu!

SAVRŠEN POKLON ZA SVE LJUBITELJE KAFE

Novogodišnji i božićni praznici, kao i slave kojima januar obiluje, predstavljaju idealan povod za darivanje. Razmislite koliko je neprocenjiv trenutak kad u trenutku uručivanja poklona vidite ozarenost na licu vaših bližnjih. Baš iz tog razloga treba da se potrudite i poklonite im nešto za šta znate da će ih apsolutno obradovati! A budući da mnogi od nas ne mogu da zamisle dan bez kafe, predlažemo vam nesvakidašnji poklon zbog kog će im praznici ostati u nezaboravnom sećanju – a ogleda se u paketu koji čini kolekcija od Doncafé Moment 200g i Doncafé Choco Vanilla 200g. U paketu se nalazi i preslatka poklon šoljica sa novogodišnjim motivima koja će zaokružiti praznični duh u svačijem domu.

EKSKLUZIVNI POKLON SET ISPOD VAŠE JELKE

Da, to nije sve! Doncafé nas je iznenadio još jednim paketom koji uključuje Doncafé Moment 2x200g i božanstvenu šoljicu sa zlatnim detaljima. Kolekciju čine četiri različita dizajna kutija ekskluzivno upakovanih kao novogodišnji poklon, kao i dva različita dizajna elegantnih šoljica. Pune novogodišnjih motiva, kutije se savršeno uklapaju uz druge poklone ispod jelke.

Budući da smo u prethodnom periodu bili uskraćeni za druženje i uživanje na kakvo smo navikli, sada je idealni trenutak da to nadoknadimo. Praznici su vreme deljenja ljubavi i radosti, a koji je bolji način da započnete novo prijateljstvo i odnos sa osobom koja vam se dopada, nego da je pozovete na Doncafé Choco Vanillu?

Izvor: WANNABE MAGAZINE