25. sat

Ne sećate se kada ste poslednji put bili u bioskopu sa partnerom ili prijateljima?
Dete vam stalno traži da ga vodite u ZOO vrt ili na karting?

Da li ste skoro imali vremena za nešto što se ne mora, već se u tome samo uživa?

Svi znamo da je 24 sata malo za sve što želimo od dana. Tempo današnjeg života i gust dnevni raspored nam često uskraćuje tih „sat vremena za sebe“.

Mi u Doncafé-u smo odlučili da sve potrošače kafe u Srbiji inspirišemo da prepakuju rutinu. Omogućavamo da se desi sve ono za šta mislimo da nemamo vremena.
Zajedno sa ljubiteljima kafe ćemo se boriti protiv izgovora poput „nemam kad“ tako što ćemo ih nadahnuti i pomoći im da osvoje dodatni sat za sebe i osećaju se bolje.
Taj divni sat je  vreme  koje vredi izdvojiti da se u život unesu boje i radost.

 Zato smo  odlučili da pokrenemo veliki Doncafé Moment benefit program. Nazvali smo ga  „Zgrabi svoj 25. sat“ upravo po tom izmaštanom dobu dana, kada se dešava samo ono što želimo.

Svako Doncafé Moment pakovanje od 200 g ima kodove u kesici i kada te kodove unesete na ličnom profilu na sajtu www.25sat.rs, oni se pretvaraju u momente (1 kod = 100 bodova).
A sakupljene momente/bodove možete zameniti za neki od sjajnih, jedinstvenih poklona koji će vam pomoći da svoj dan ispunite baš onim što vam nedostaje.

Čekaju vas karte za filmove, karting, a možete i da pohađate čas šminkanja. Za ljubitelje fitnesa, tu je Fit pass, a za ljubitelje izleta u prirodu, tu su rančevi, termosi i unikatne majice. Očekuje vas i vaučer za porodični ručak za 4 osobe sa dostavom na željenu adresu, ali i unikatna kolekcija šoljica i tanjirića sa stihovima i posvetom Sergeja Ćetkovića – „Doncafe & Sergej Ćetković”!

Dragi džezveri, zgrabite svoj 25. sat, a više saznajte na linku.

Sertifikati
©2023 | Strauss Adriatic | All Right Reserved.
crossmenu